Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Klárko, dávej na sebe pozor a piš. Je dobře vědět, jak je to "z druhé strany. U nás se mi v lékárnách jeví klidně. V té "naší" paní lékarnice s úsměvem povídá, žádné husto lidí tam nebylo (dezinfekce taky ne, ale to v kraji slivovice tolik nebolí). Ale možná mám štěstí na klidné časy.

1 0
možnosti
Foto

Dík, čekám, že mě nakonec někdo sežere, protože další díly budou trochu neuvěřitelnější...

0 0
možnosti
Foto

Kláro drž se! A hlavně na srazu drž místo! Děkuji

1 0
možnosti
Foto

Hlavně aby nějakej sraz byl!

0 0
možnosti
Foto

A já zatím řeším takový pitomosti jako pravopisné chyby v úkolu zaslaném žákem.;-) Kláro, drž se. Jednou to skončí. Ale kdy?8-o

VR^

1 0
možnosti
Foto

J69a38n 84A69n25d78r45l22e

4. 4. 2020 14:35

Každý vojákem ve svém zákopu a každý zákop důležitý R^:-)

1 0
možnosti
Foto

R^Poucne. Opatruj se:-)

1 0
možnosti
Foto

Jo, všichni jsme se poučili, že i k nám může dorazit něco, co paralyzuje normální existenci.;-)

1 0
možnosti
Foto

J54a17n 25A18n70d67r57l92e

4. 4. 2020 12:50

Ty si určitě vymýšlíš, vždyt v tu dobu byl rousek snad milion, teda někde na skladech. Říkal sám pan ministr.....:-P

opatruj se R^

1 0
možnosti
Foto

Kdyby z těch skladů byly k dispozici aspoň pro nemocnice...:-P

1 0
možnosti
Foto

R^Drž se, myslíme na Tebe.V

1 0
možnosti

U nas na Severu je to s rouskami a desinfekcnim gelem v lekarnach zrovna takove jako u vas v CR, uz pres mesic neni nikde k mani, ovsem zde ty veci udajne zavcas stahly z lekaren nemocnice a socialni sluzby (ale i tak je materialu jako vsude jinde nedostatek). Rousky tu nejsou povinne a temer nikdo je nenosi (kupodivu kdyz uz nekdo, tak jsou to vetsinou imigranti8-o a nejenom z Dalneho Vychodu). Predvcirem jsem poslouchal relaci v radiu, jednoho mistniho epidemiologa se lide ptali, proc nejsou u nas zavedeny povinne rousky. Ten se nechal slyset, ze chirurgicke jednorazove nejsou k mani. Ty latkove, ktere si delaji v nekterych zemich lide doma maji v nejlepsim pripade miniaturni ochranny vyznam pro nositele, jejich vyznam je ochrana druhych. Pokud ale ty latkove rousky clovek nenosi maximalne 2 hodiny na jednu rousku a pak nevypere v horke vode a nevyzehli , (kolik lidi to treba v CR a Slovensku tak poctive dela?, cest jedne blogerce zde na iDnes-u, ktera to dodrzujeR^) tak se z rousky stane semeniste viru a spis prispivaji na rozsireni nakazy nez jeji omezeni. Jak napsala jednablogerka zde v diskusi, nez neosetrena a spinava rouska je lepsi zadna.

1 0
možnosti
Foto

R^R^Ono to do značné míry platí i o těch jednorázových, chrání spíš okolí než nositele a vlhká je semeništěm všeho možného, co by jinak jen proletělo kolem. Lidé tu jsou kreativní, roušky třeba stříkají dezinfekcí nebo žehlí bez praní. Což mi přijde docela fuj, i když se viry a bakterie deaktivují, na látce zůstane prach, kožní maz a případně použité kosmetické přípravky. Takže vyrážkám zdar!

1 0
možnosti
Foto

My to už klidně můžeme mít za sebou.;-):-P

1 0
možnosti
Foto

žloutenku si pamatuju, byl jsem aktivní účastník 14 dní v totální izolaci a to dvakrát, i když jsem ji měl jen jednou:-) Koronavir si nejspíš budu taky pamatovat, jestli paměť zcela neselže;-(:-)

1 0
možnosti
Foto

Na základce jsme ji měli dvakrát. Postižené třídy měly oddělené WC a jídelnu a posunuté přestávky. A jen co škola skončila, šli všichni společně lítat ven.:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 728
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 454x
Nesnažte se mě cpát do škatulek, do žádné se nevejdu. I když se celý život snažím...

twitter.com/tumovaklara

rysan.estranky.cz