Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DP

Klaro, mimo tema blogu, ale otazka ze zvedavosti. Mate uz v lekarnach v CR bezne dostupne desinfekce na bazi silneho alkoholu s glycerinem? U nas jsou stale (a i chirurgicke rousky) ve vsech lekarnach beznadejne vyprodane. Ovsem pokud je clovek ochoten zaplatit poradny majlant, daji se (vetsinou pres internet) sehnat.

1 0
možnosti
Foto

Slavná receptura dle WHO je pod názvem Anti-Covid dostupná už i na benzinkách. Roušky už jsou taky, aktuálně za pouhý pětinásobek ceny před. Ty zásoby prý budeme mít na druhou vlnu...:-)

1 0
možnosti
DP

Diky za rychlou odpoved - :). No vida, tak s tim "Anti covidem" jste daleko pred nami, tady jsem zatim nic podobne ho nevidel. Sice jsou k mani jakesi pripravky na desinfekci, ale udajne strasne vysusuji a drazdi pokozku a nemaji se tudiz opakovne (mnohokrat) pouzivat behem sameho dne. Jinak pokud by byl clovek zde ochoten zaplatit petkrat drive beznou cenu za rousky, tak se daji dostat i tady (hlavne internetovy prodej).

1 0
možnosti
Foto

On ten Anti-Covid taky není na kůži nic moc, už chodí lidi s přesušenou pokožkou a ekzémy. Když se v době epidemie žloutenky nadměrně používalo Sterillium, bylo to stejné, líh je prostě líh.

0 0
možnosti
Foto

J21a23n83a 49M19a40j43o21v44á

23. 5. 2020 14:26

Víš co? Kousek od nás, v Modré je pálenice a tam si dělají vlastní ant-covid. Voní po slivovičce prý :-).

Jedeme tam ve čtvrtek, tak to prozkoumám :-)

0 0
možnosti
Foto

Doufám, že to je k vnitřnímu užití. Slivovice je k zevnímu použití dost škoda.;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 728
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 454x
Nesnažte se mě cpát do škatulek, do žádné se nevejdu. I když se celý život snažím...

twitter.com/tumovaklara

rysan.estranky.cz